Imádjuk a tetőablakokat...
2016. október 03. írta: e1bandi

Imádjuk a tetőablakokat...

Ha családi házad van, és még nincs beépítve a tetőtér, akkor talán ebbe az irányba a legegyszerűbb, legolcsóbb és leggyorsabb a terjeszkedés, a lakótér megnövelése. Szerencsés esetben a tetőtér jól megközelíthető és elegendő teret biztosít a meglévő tetőzet hajlásszöge. Ha nem kell a tartószerkezethez nyúlni, akkor építési engedélyre sincs szükség (https://epitesijog.hu/144-mihez-nem-szukseges-epitesi-engedely), de ezt a biztonság kedvéért a helyi építési hatóságtól megkérdezni. 

A komfortérzetről első sorban a fények és a hőérzet fog gondoskodni.

zwave_02.jpg

Ez előbbit a tetőablakok tudják biztosítani, segítségükkel kitágul a tér, a ferde tetősíkok nem borulnak ránk, hanem szabad utat engednek a tekintetnek, biztosítják a friss levegőt és a panorámát. A hőérzethez a tető szigetelésére lesz szükség, és persze válaszfalakra, meg bennünket kiszolgáló bútorokra.

A tetőtéri ablakok jelentősen átformálják a tetőteret. A természetes fény új dimenzióba helyezi és a házunk ékkövévé teheti az adottságainak köszönhetően a tetőteret.

A tetőablakok számtalan kialakításban és paraméterekkel kaphatók, hogy mit, hogyan és miért érdemes választani, milyen trükkök segítik majd a mindennapjainkat, ezeket a témaköröket járja majd körbe a bolg.

A bejegyzés trackback címe:

https://tetoablakom.blog.hu/api/trackback/id/tr1711762555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása